Blogi

Unelmien toimisto nuoren silmin

Heikki Koivurova

Toimistollamme vieraili tänä keväänä seitsemäsluokkalainen Sonja TET-harjoittelussa. Harjoittelunsa aikana hän tutustui elämään Patteriston toimistolla ja auttoi meitä pohtimaan, millaisia toiveita tulevaisuuden työntekijöillä on toimistotilojen suhteen.
Alla Sonjan mietteitä siitä, millainen on nuoren mielestä hyvä toimisto, jossa työskennellä! Kuvituksena tekstissä on Sonjan piirtämiä kuvia unelmien toimistosta.

Kuva: Sonja Purmonen

” Hyvässä toimistossa täytyy mielestäni olla: mukavat oleskelu/ruokailutilat, kotoisuutta (esim. tauluilla, kasveilla, värityksellä yms.), mukavat ja ergonomiset työskentelyyn tarvittavat välineet, sopiva valaistus, hyvät wc-tilat, esteettinen ja rentouttava työympäristö, mielellään ikkunoita joista kivat maisemat, ei liian täyttä, vaan selkeät kulku- ja liikkumisväylät, jonkun näköinen luentotila/auditorio, hyvä sijainti. Jokaisella työntekijällä omaa rauhaa, ei kaikkia tekemään töitä vieri viereen. Viihtyisyys!! Kivan näköinen myös ulkoa ja siisti piha. Värejä myös, eikä vain musta-valkoinen.

Täällä Patteristossa on tosi kivat tilat. Tykkään tämän paikan sijainnista, sillä täältä on upeat näkymät Leinosen lammelle. Patteriston tilat ovat siistit ja modernit. Täällä on kivat omat väliköt jokaiselle työntekijälle. ”

Teksti ja kuvitus: Sonja Purmonen

Kuva: Sonja Purmonen

Patteriston toimisto sai Sonjalta erittäin hyvät arvosanat!
Mikäli tutustuminen tiloihin tai meillä Ylämylyllä työskentely kiinnostaa, on tarjolla edelleen muutamia työpisteitä niin päiväpaikkalaisille kuin pitkäaikaisemmillekin vuokralaisille.

Heikki Koivurova

Haluasitko jutella asiasta lisää, ota yhtettä!

040 067 4250 heikki@patteristo.fi
Tiedote
| Heikki Koivurova

Maaseuturahaston uuden ohjelmakauden yritystuet ke 23.8.2023 klo 14:30 ja 16:30

Uusi ohjelmaksusi tuo mukanaan uusia mahdollisuuksia. Tule kuulemaan tuoreeltaan Maaseuturahaston kuulumiset, Leader-rahoituksesta, Lipertekin ja Business Joensuun palveluista, Spurt-konsultaatioista ja Patteriston palveluista. Tilaisuus on maksuton, kahvitarjoilu, 15 ensimmäistä ilmoittautunutta mahtuu mukaan. Huomaa: Kaksi kattausta, klo 14:30 ja 16:30. Lisätietoa ja ilmoittautumiset…

Lue lisää
Tiedote
| Heikki Koivurova

Vapaita työpisteitä vuodelle 2023

Avokonttoristamme löytyy tilaa myös omalle työskentelylle. Halusitpa vierailla luonamme päivän tai pidemmän aikaa, onnistuu se helposti! Työtilan hintaan kuuluu ergonominen työpiste, yhteisten tilojen sekä kahviautomaatin käyttö sekä autopaikka. Tarkastimme työpisteiden hinnoittelua vastaamaan vuoden 2023 kulurakennetta: Pelkkä työpiste (ilman koulutusta) 200 €/hlö/kk + alv Päiväpaikka (etätyöläisille) 20 €/hlö/päivä +…

Lue lisää
Tiedote
| Heikki Koivurova

Hinnasto vuodelle 2022

Vuodelle 2022 hinnastomme kokee joitakin muutoksia. Uudet hinnat on päivitetty nettisivuillemme. Tuotteistamiskoulutus Patteristo Expressin tuotteistamiskoulutus auttaa sinua saamaan tuotteesi markkinoille nopeasti ja ilman turhia sivupolkuja. Jokainen viikko kanssamme alkaa inspiroivalla asiantuntijaluennolla, jonka ympärille sen viikon toimenpiteet rakennetaan. Käytössäsi ovat modernit työtilamme, tuotteistamisen asiantuntijapalvelut sekä muiden yrittäjien tuki. Tuotteistamiskoulutus 800e +…

Lue lisää