Blogi

Unelmien toimisto nuoren silmin

Heikki Koivurova

Toimistollamme vieraili tänä keväänä seitsemäsluokkalainen Sonja TET-harjoittelussa. Harjoittelunsa aikana hän tutustui elämään Patteriston toimistolla ja auttoi meitä pohtimaan, millaisia toiveita tulevaisuuden työntekijöillä on toimistotilojen suhteen.
Alla Sonjan mietteitä siitä, millainen on nuoren mielestä hyvä toimisto, jossa työskennellä! Kuvituksena tekstissä on Sonjan piirtämiä kuvia unelmien toimistosta.

Kuva: Sonja Purmonen

” Hyvässä toimistossa täytyy mielestäni olla: mukavat oleskelu/ruokailutilat, kotoisuutta (esim. tauluilla, kasveilla, värityksellä yms.), mukavat ja ergonomiset työskentelyyn tarvittavat välineet, sopiva valaistus, hyvät wc-tilat, esteettinen ja rentouttava työympäristö, mielellään ikkunoita joista kivat maisemat, ei liian täyttä, vaan selkeät kulku- ja liikkumisväylät, jonkun näköinen luentotila/auditorio, hyvä sijainti. Jokaisella työntekijällä omaa rauhaa, ei kaikkia tekemään töitä vieri viereen. Viihtyisyys!! Kivan näköinen myös ulkoa ja siisti piha. Värejä myös, eikä vain musta-valkoinen.

Täällä Patteristossa on tosi kivat tilat. Tykkään tämän paikan sijainnista, sillä täältä on upeat näkymät Leinosen lammelle. Patteriston tilat ovat siistit ja modernit. Täällä on kivat omat väliköt jokaiselle työntekijälle. ”

Teksti ja kuvitus: Sonja Purmonen

Kuva: Sonja Purmonen

Patteriston toimisto sai Sonjalta erittäin hyvät arvosanat!
Mikäli tutustuminen tiloihin tai meillä Ylämylyllä työskentely kiinnostaa, on tarjolla edelleen muutamia työpisteitä niin päiväpaikkalaisille kuin pitkäaikaisemmillekin vuokralaisille.

Heikki Koivurova

Haluasitko jutella asiasta lisää, ota yhtettä!

040 067 4250 heikki@patteristo.fi
Blogi
| Heikki Koivurova

Kesäkuun luennoilla käsitellään yrityksen perustamista

Jokainen viikko Patteristo Expressin tuotteistamiskoulutuksessa alkaa innostavalla luennolla, jossa puhumassa ovat inspiroivat asiantuntijat. Luennoilla käsiteltyjä aiheita päästään viikon aikana syventämään käytännössä oman yrityksen ja tuotteen kehittämisessä. Kesäkuun luennoilla käsitellään yrityksen perustamiseen liittyviä, tärkeitä teemoja aina ideointimenetelmistä markkinointiin ja suojamuotoihin.

Lue lisää
Tiedote
| Heikki Koivurova

Lipertek Oy:n yrityspalvelusetelillä mukaan Patteristo Expressiin

Patteristo Express on valittu yhdeksi palveluntuottajaksi Lipertek Oy:n yrityspalvelusetelille! Yrityspalvelusetelillä tuetaan Liperin alueella päätoimipaikkaansa pitävien yritysten kehittymistä. Yrityspalveluseteliä voi hyödyntää esimerkiksi Patteristo Express -koulutusohjelmaan. Mistä yrityspalvelusetelissä on kyse? Lipertek Oy:n tarjoama yrityspalveluseteli tukee yrittäjyyttä ja kannustaa yrityksiä toiminnan kehittämiseen…

Lue lisää
Tiedote
| Heikki Koivurova

Tuotekehitys ja brändinrakennus -webinaari 8.4.

TUOTEKEHITYS JA BRÄNDINRAKENNUS -webinaari Torstaina 8.4. klo 14.00 – 15.30 Käytännönläheinen johdatus tuotteiden ja uskottavan brändin rakentamisen maailmaan. Luento sopii niin omaa yritystoimintaansa aloitteleville kuin jo pitkään alalla viihtyneille. Luennolla tuotemuotoilun sekä brändinrakennuksen asiantuntija Heikki Koivurova kertoo, kuinka ideoista tehdään tuotteita ja rakennetaan samalla myös yrityksen brändiä. Koivurova on…

Lue lisää