Tiedote

Lokakuun teemana ”viestintä ja markkinat”

Heikki Koivurova

Lokakuun luennoilla paneudutaan huolellisesti palastellen yrityksen viestintään, markkinointiin ja brändin rakennukseen. Kuten aiemmilla viikoilla olemme oppineet, kaikki yrityksen toiminta rakentaa omalta osaltaan myös sen brändiä ja on osa viestintää. Mutta kuinka valita oikeat alustat viestinnälle, löytää omaan toimintaan istuvat graafiset materiaalit ja lanseerata tuote näyttävästi ja tehokkaasti markkinoille?

7.10. (to) Yrityksen Merkitys & Brändin rakennus:  Alustajana markkininnin moniottelija ja kestävien tarinoiden mestari Eliina Puijola, Herea Oy Vaasa. Eliinan erityistaito on kaivaa yrityksestä näkyväksi sen kirkkain ydin ja luoda sen ympärille kestävä tarina.

12.10. Viestinnän näkyväksi tekeminen: Perehdymme valomainosten, standien, erikoispakkausten, messumateriaalien sekä muiden graafisten brändinrakennuksen tukimateriaalien maailmaan. ”Näyttävää saa kohtuuhinnalla, kun tietää mikä on mahdollista ja mitkä tekniikat ovat valmiina palvelukseen…”

19.10. Yrittämisen uudet ulapat ja vanhat viisaudet: Miten elämisen, olemisen ja tekemisen pelisäännöt muuttuvat, kun pandemia alkaa hellittää? Mikä on pysyvää, mikä ohimenevää? Missä aukeavat tuloksen tekemisen potentiaalit? Millaisia toimialoja ja kohteita tämän päivän investorit ja sijoittajat katselevat sillä silmällä? Ajatusten herättelijänä Dr. Pentti Hyttinen PenTen Oy:stä.

26.10. Tuotelanseeraus: Messut, oma tapahtuma, viidakkorumpu, streamaus… – kaikki ovat toimivia menetelmiä. Miten valita metodit tai tavat, jotka toimivat parhaiten juuri sinun tuotteellesi?

Jokainen viikko Patteristo Expressin koulutusohjelmassa rakentuu inspiroivien luentojen ympärille. Lukujärjestys on suunniteltu siten, että se tukee juuri sinun yrityksesi tavoitteita saada uusi tuote markkinoille nopeasti, mutta laadukkaasti.

Lue lisää koulutuksesta täältä! Mukaan mahtuu vielä muutamia – ota rohkeasti yhteyttä ja hyppää mukaan!

Heikki Koivurova

Haluasitko jutella asiasta lisää, ota yhtettä!

040 067 4250 heikki@patteristo.fi
Tiedote
| Heikki Koivurova

Hinnasto vuodelle 2022

Vuodelle 2022 hinnastomme kokee joitakin muutoksia. Uudet hinnat on päivitetty nettisivuillemme. Tuotteistamiskoulutus Patteristo Expressin tuotteistamiskoulutus auttaa sinua saamaan tuotteesi markkinoille nopeasti ja ilman turhia sivupolkuja. Jokainen viikko kanssamme alkaa inspiroivalla asiantuntijaluennolla, jonka ympärille sen viikon toimenpiteet rakennetaan. Käytössäsi ovat modernit työtilamme, tuotteistamisen asiantuntijapalvelut sekä muiden yrittäjien tuki. Tuotteistamiskoulutus 800e +…

Lue lisää
Blogi
| Heikki Koivurova

Tuotespesifikaatiot pakettiin jouluksi

Ensimmäinen puolivuotiskausi Patteristo Expressillä on tullut päätökseensä. Tavoitteena oli saada kunkin patteristolaisen tuotteelle luotua tuotespesifikaatio ennen joululomille siirtymistä. Paljon on saatu aikaan puolen vuoden aikana ja innolla odotamme siirtymistä ensi vuoden puolelle! Hyvin tehty tuotespesifikaatio eli tuotemääritys pitää sisällään monta asiaa: asiakkaan ja loppukäyttäjän, jakelukanavan sekä tiedottamisen tarpeet ja…

Lue lisää
Tiedote
| Heikki Koivurova

Syyskuun teemana ansaintamallit

Jokainen Patteristo Expressin koulutusviikko käynnistyy asiantuntijaluennolla, jonka ympärille viikon toimenpiteet oman tuotteen kehityksessä voidaan rakentaa. Syyskuun teemana luennoilla ovat ansaintamallit. Luennoilla tuodaan euromääräistä konkretiaa uuden tuotteen ja yrityksen kehittämiseen. Syyskuun luentoaikataulu: 7.9. ”Ansaintamallit”: Avataan hieman erilaisia ansaintamalleja ja käsitteitä: Arvon luonti, B2B, B2C, Tuote/palvelumyynti, Transaktio-laskutus, Sponsoritoimintamalli, Mainosrahoitteinen malli jne. Eli…

Lue lisää