Tiedote

Tuotekehitys ja brändinrakennus -webinaari 8.4.

Heikki Koivurova

TUOTEKEHITYS JA BRÄNDINRAKENNUS -webinaari
Torstaina 8.4. klo 14.00 – 15.30

Käytännönläheinen johdatus tuotteiden ja uskottavan brändin rakentamisen maailmaan. Luento sopii niin omaa yritystoimintaansa aloitteleville kuin jo pitkään alalla viihtyneille.

Luennolla tuotemuotoilun sekä brändinrakennuksen asiantuntija Heikki Koivurova kertoo, kuinka ideoista tehdään tuotteita ja rakennetaan samalla myös yrityksen brändiä.

Koivurova on maanläheinen muotoilun ammattilainen, jolla on yli 30 vuoden kokemus muotoilun, tuotesuunnittelun, tuotteistamisen sekä konseptoinnin parissa.
Parhaillaan hän kouluttaa uusia tuotteitaan kehittäviä yrittäjiä Patteristo Expressin yhteisöllisessä yritysympäristössä Ylämyllyllä.

Webinaari järjestetään hybridimuotoisena Teamsin välityksellä.
Luennolle mukaan mahtuu 50 ensimmäiseksi ilmoittautunutta.

Myös paikan päälle Patteristo Expressin tiloihin on mahdollista tulla kuuntelemaan luentoa ja tutustumaan paikkoihin. Paikan päälle mahtuu kuusi ensimmäiseksi ilmoittautunutta henkilöä.

Luento on maksuton.

ILMOITTAUDU MUKAAN MA 5.4. MENNESSÄ TÄLLÄ LOMAKKEELLA

Lisätietoja:
Heikki Koivurova
Patteristo Oy
info@patteristo.fi
040 067 4250

Heikki Koivurova

Haluasitko jutella asiasta lisää, ota yhtettä!

040 067 4250 heikki@patteristo.fi
Tiedote
| Heikki Koivurova

Maaseuturahaston uuden ohjelmakauden yritystuet ke 23.8.2023 klo 14:30 ja 16:30

Uusi ohjelmaksusi tuo mukanaan uusia mahdollisuuksia. Tule kuulemaan tuoreeltaan Maaseuturahaston kuulumiset, Leader-rahoituksesta, Lipertekin ja Business Joensuun palveluista, Spurt-konsultaatioista ja Patteriston palveluista. Tilaisuus on maksuton, kahvitarjoilu, 15 ensimmäistä ilmoittautunutta mahtuu mukaan. Huomaa: Kaksi kattausta, klo 14:30 ja 16:30. Lisätietoa ja ilmoittautumiset…

Lue lisää
Tiedote
| Heikki Koivurova

Vapaita työpisteitä vuodelle 2023

Avokonttoristamme löytyy tilaa myös omalle työskentelylle. Halusitpa vierailla luonamme päivän tai pidemmän aikaa, onnistuu se helposti! Työtilan hintaan kuuluu ergonominen työpiste, yhteisten tilojen sekä kahviautomaatin käyttö sekä autopaikka. Tarkastimme työpisteiden hinnoittelua vastaamaan vuoden 2023 kulurakennetta: Pelkkä työpiste (ilman koulutusta) 200 €/hlö/kk + alv Päiväpaikka (etätyöläisille) 20 €/hlö/päivä +…

Lue lisää
Tiedote
| Heikki Koivurova

Hinnasto vuodelle 2022

Vuodelle 2022 hinnastomme kokee joitakin muutoksia. Uudet hinnat on päivitetty nettisivuillemme. Tuotteistamiskoulutus Patteristo Expressin tuotteistamiskoulutus auttaa sinua saamaan tuotteesi markkinoille nopeasti ja ilman turhia sivupolkuja. Jokainen viikko kanssamme alkaa inspiroivalla asiantuntijaluennolla, jonka ympärille sen viikon toimenpiteet rakennetaan. Käytössäsi ovat modernit työtilamme, tuotteistamisen asiantuntijapalvelut sekä muiden yrittäjien tuki. Tuotteistamiskoulutus 800e +…

Lue lisää