Tiedote

Tuotekehitys ja brändinrakennus -webinaari 8.4.

Heikki Koivurova

TUOTEKEHITYS JA BRÄNDINRAKENNUS -webinaari
Torstaina 8.4. klo 14.00 – 15.30

Käytännönläheinen johdatus tuotteiden ja uskottavan brändin rakentamisen maailmaan. Luento sopii niin omaa yritystoimintaansa aloitteleville kuin jo pitkään alalla viihtyneille.

Luennolla tuotemuotoilun sekä brändinrakennuksen asiantuntija Heikki Koivurova kertoo, kuinka ideoista tehdään tuotteita ja rakennetaan samalla myös yrityksen brändiä.

Koivurova on maanläheinen muotoilun ammattilainen, jolla on yli 30 vuoden kokemus muotoilun, tuotesuunnittelun, tuotteistamisen sekä konseptoinnin parissa.
Parhaillaan hän kouluttaa uusia tuotteitaan kehittäviä yrittäjiä Patteristo Expressin yhteisöllisessä yritysympäristössä Ylämyllyllä.

Webinaari järjestetään hybridimuotoisena Teamsin välityksellä.
Luennolle mukaan mahtuu 50 ensimmäiseksi ilmoittautunutta.

Myös paikan päälle Patteristo Expressin tiloihin on mahdollista tulla kuuntelemaan luentoa ja tutustumaan paikkoihin. Paikan päälle mahtuu kuusi ensimmäiseksi ilmoittautunutta henkilöä.

Luento on maksuton.

ILMOITTAUDU MUKAAN MA 5.4. MENNESSÄ TÄLLÄ LOMAKKEELLA

Lisätietoja:
Heikki Koivurova
Patteristo Oy
info@patteristo.fi
040 067 4250

Heikki Koivurova

Haluasitko jutella asiasta lisää, ota yhtettä!

040 067 4250 heikki@patteristo.fi
Tiedote
| Heikki Koivurova

Toimitilaa Ylämyllyllä

Patteristo Oy tarjoaa mahdollisuuden työpisteen vuokraamiselle Ylämyllyltä joko pidemmäksi aikaa tai päiviksi kerrallaan. Modernit työpisteemme sijaitsevat avokonttorissa kauniin Leinosen lammen rannalla hyvien kulkuyhteyksien äärellä. Tiedustele mahdollisuutta työtilan vuokraamiseen sähköpostitse, olit sitten kiinnostunut ikiomasta pöytäpaikasta tai mahdollisuudesta työskennellä hetken aikaa toimistomaisissa olosuhteissa kesken loma- tai työmatkan. Kiinnostuitko? Ota yhteyttä: info@patteristo.fi Tilavuokrat…

Lue lisää
Blogi
| Aino Lampio

Miksi tuotteistaminen on niin tärkeää?

Ilman kaupallistamista ja tuotteistamista tuote ei päädy asiakkaan ostoskoriin. Tuote tai palvelu on paketoitava selkeäksi kokonaisuudeksi.

Lue lisää
Blogi
| Heikki Koivurova

Pallotteluseinää

Kurkataanpa vähän peremmälle suomalaiseen yrityskenttään. Suomessa on liki 300 000 yritystä, jotka työllistävät noin 1,4 miljoonaa ihmistä.

Lue lisää