Tiedote

Tuotekehitys ja brändinrakennus -webinaari 8.4.

Heikki Koivurova

TUOTEKEHITYS JA BRÄNDINRAKENNUS -webinaari
Torstaina 8.4. klo 14.00 – 15.30

Käytännönläheinen johdatus tuotteiden ja uskottavan brändin rakentamisen maailmaan. Luento sopii niin omaa yritystoimintaansa aloitteleville kuin jo pitkään alalla viihtyneille.

Luennolla tuotemuotoilun sekä brändinrakennuksen asiantuntija Heikki Koivurova kertoo, kuinka ideoista tehdään tuotteita ja rakennetaan samalla myös yrityksen brändiä.

Koivurova on maanläheinen muotoilun ammattilainen, jolla on yli 30 vuoden kokemus muotoilun, tuotesuunnittelun, tuotteistamisen sekä konseptoinnin parissa.
Parhaillaan hän kouluttaa uusia tuotteitaan kehittäviä yrittäjiä Patteristo Expressin yhteisöllisessä yritysympäristössä Ylämyllyllä.

Webinaari järjestetään hybridimuotoisena Teamsin välityksellä.
Luennolle mukaan mahtuu 50 ensimmäiseksi ilmoittautunutta.

Myös paikan päälle Patteristo Expressin tiloihin on mahdollista tulla kuuntelemaan luentoa ja tutustumaan paikkoihin. Paikan päälle mahtuu kuusi ensimmäiseksi ilmoittautunutta henkilöä.

Luento on maksuton.

ILMOITTAUDU MUKAAN MA 5.4. MENNESSÄ TÄLLÄ LOMAKKEELLA

Lisätietoja:
Heikki Koivurova
Patteristo Oy
info@patteristo.fi
040 067 4250

Heikki Koivurova

Haluasitko jutella asiasta lisää, ota yhtettä!

040 067 4250 heikki@patteristo.fi
Tiedote
| Heikki Koivurova

Lokakuun teemana ”viestintä ja markkinat”

Lokakuun luennoilla paneudutaan huolellisesti palastellen yrityksen viestintään, markkinointiin ja brändin rakennukseen. Kuten aiemmilla viikoilla olemme oppineet, kaikki yrityksen toiminta rakentaa omalta osaltaan myös sen brändiä ja on osa viestintää. Mutta kuinka valita oikeat alustat viestinnälle, löytää omaan toimintaan istuvat graafiset materiaalit ja lanseerata tuote näyttävästi ja tehokkaasti markkinoille? 7.10. (to)…

Lue lisää
Tiedote
| Heikki Koivurova

Syyskuun teemana ansaintamallit

Jokainen Patteristo Expressin koulutusviikko käynnistyy asiantuntijaluennolla, jonka ympärille viikon toimenpiteet oman tuotteen kehityksessä voidaan rakentaa. Syyskuun teemana luennoilla ovat ansaintamallit. Luennoilla tuodaan euromääräistä konkretiaa uuden tuotteen ja yrityksen kehittämiseen. Syyskuun luentoaikataulu: 7.9. ”Ansaintamallit”: Avataan hieman erilaisia ansaintamalleja ja käsitteitä: Arvon luonti, B2B, B2C, Tuote/palvelumyynti, Transaktio-laskutus, Sponsoritoimintamalli, Mainosrahoitteinen malli jne. Eli…

Lue lisää
Blogi
| Heikki Koivurova

Startup-yrityksen tuotekehitys: asiakas – ansainta- viestintä

Edellisessä blogitekstissämme tutustuimme tuotekehityksen vaiheisiin jo olemassa olevan yrityksen näkökulmasta. Uutta yritystä rakennettaessa ei kuitenkaan välttämättä ole tietoa markkinoista, valmiita verkostoja, kokemusta tuotekehityksestä ja osaamista viedä projektia eteenpäin. Joskus asiakkaatkin ovat hukassa. Uusi yritys ei pääsääntöisesti voi lastata mitään olemassa olevan tiedon ja kokemuksen päälle, vaan on lähdettävä rakentamaan…

Lue lisää