Blogi

Tuotespesifikaatiot pakettiin jouluksi

Heikki Koivurova

Ensimmäinen puolivuotiskausi Patteristo Expressillä on tullut päätökseensä. Tavoitteena oli saada kunkin patteristolaisen tuotteelle luotua tuotespesifikaatio ennen joululomille siirtymistä.
Paljon on saatu aikaan puolen vuoden aikana ja innolla odotamme siirtymistä ensi vuoden puolelle!

Hyvin tehty tuotespesifikaatio eli tuotemääritys pitää sisällään monta asiaa: asiakkaan ja loppukäyttäjän, jakelukanavan sekä tiedottamisen tarpeet ja toiveet. Kun omaa ratkaisua verrataan kilpailijoihin, saadaan hahmotettua oma paikka ja markkinarako omassa ekosysteemissä.
Tämä voi kuulostaa monimutkaiselta, mutta ei käytännössä ole sitä laisinkaan – homma vaatii kuitenkin työtä ja viitseliäisyyttä. Jotta tuotteelle voidaan laatia laadukas speksi, tulee laki, standardit, patentit, hinnoittelu ja muut tärkeät tekijät tutkia huolella ja laittaa tärkeysjärjestykseen. Hyvin tehtynä tämä mahdollistaa sutjakan suunnitteluvaiheen ja sitä kautta markkinoille siirtymisen.

40 vuoden kokemuksella voin sanoa, että uuden tuotteen merkittävimmät kompastelut, pahimmat oikaisut ja kalleimmat virheet tehdään ennen varsinaista suunnitteluvaihetta! Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty. Näistä lähtökohdista starttailemme taas tammikuussa, kun on aika lähteä työstämään patteristolaisten tuotteita entistäkin valmiimmiksi kohti markkinoita.

Kuinka nämä virheet voisi sitten välttää? Tule mukaan!
Patteristo Express on nykyaikainen, yhteisöllinen ja selkeäviivainen koulutusohjelma, jossa tavoitteena on saada uusi tuote markkinoille ennätysajassa – ja välttää pahimmat karikot.
Mukaan voi hypätä vaikkapa heti tammikuun alusta!

Heikki Koivurova

Haluasitko jutella asiasta lisää, ota yhtettä!

040 067 4250 heikki@patteristo.fi
Tiedote
| Heikki Koivurova

Maaseuturahaston uuden ohjelmakauden yritystuet ke 23.8.2023 klo 14:30 ja 16:30

Uusi ohjelmaksusi tuo mukanaan uusia mahdollisuuksia. Tule kuulemaan tuoreeltaan Maaseuturahaston kuulumiset, Leader-rahoituksesta, Lipertekin ja Business Joensuun palveluista, Spurt-konsultaatioista ja Patteriston palveluista. Tilaisuus on maksuton, kahvitarjoilu, 15 ensimmäistä ilmoittautunutta mahtuu mukaan. Huomaa: Kaksi kattausta, klo 14:30 ja 16:30. Lisätietoa ja ilmoittautumiset…

Lue lisää
Tiedote
| Heikki Koivurova

Vapaita työpisteitä vuodelle 2023

Avokonttoristamme löytyy tilaa myös omalle työskentelylle. Halusitpa vierailla luonamme päivän tai pidemmän aikaa, onnistuu se helposti! Työtilan hintaan kuuluu ergonominen työpiste, yhteisten tilojen sekä kahviautomaatin käyttö sekä autopaikka. Tarkastimme työpisteiden hinnoittelua vastaamaan vuoden 2023 kulurakennetta: Pelkkä työpiste (ilman koulutusta) 200 €/hlö/kk + alv Päiväpaikka (etätyöläisille) 20 €/hlö/päivä +…

Lue lisää
Tiedote
| Heikki Koivurova

Hinnasto vuodelle 2022

Vuodelle 2022 hinnastomme kokee joitakin muutoksia. Uudet hinnat on päivitetty nettisivuillemme. Tuotteistamiskoulutus Patteristo Expressin tuotteistamiskoulutus auttaa sinua saamaan tuotteesi markkinoille nopeasti ja ilman turhia sivupolkuja. Jokainen viikko kanssamme alkaa inspiroivalla asiantuntijaluennolla, jonka ympärille sen viikon toimenpiteet rakennetaan. Käytössäsi ovat modernit työtilamme, tuotteistamisen asiantuntijapalvelut sekä muiden yrittäjien tuki. Tuotteistamiskoulutus 800e +…

Lue lisää