… nuorille, kehityshakuisille

Jokainen yrittäjä tekee töitä etupäässä oman yrityksensä ja tuotteensa eteen. Mutta ei yksin, vaan koko ryhmän sparraamana. Kun asioita opitaan ja pohditaan yhdessä kokeneiden tuotekehittäjien ja vierailevien kouluttajien tukemana ja sparraamana, vältetään yksin tekemisen aiheuttama putkinäkö, turhat karilleajot.

Kyllä – vertaistuessa on uskomaton voima! Työyhteisössä yksinyrittäjä voi vahvistaa yrittäjyyden hyviä puolia ja taklata haasteita. Keskustellen, ideoiden, kokemuksia jakaen, tuoteideoita testaten. Kun matka ja tavoite on yhteinen, suunta pysyy kirkkaana!

Parhaimmillaan yhteisö on se tarpeellinen pallotteluseinä, mahdollisuus kokeilla ja tehdä virheitäkin – aikaa ja kustannuksia säästäen.

Tunnistatko itsesi?

OTA YHTEYTTÄ

Oletko Startup-yrittäjä?

Luotsaatko ehkä jo vakiintunutta yritystä, joka on tuotteen tai palvelun kehittämisen kanssa uuden edessä?

Onko alihankintayrityksellesi juuri nyt oikea ajankohta lähteä kehittämään omaa tuotteistoa?

Irtiotto perinteisestä työnteosta Coworking-tyyppiseen työskentelyyn on mielletty startupien, pienyrittäjien ja freelancereiden kentäksi. Yhtä hedelmällinen työtapa se voi olla myös suuremmille yrityksille, jotka haluavat kannustaa työntekijöitään ideoimaan ja luomaan uutta avoimessa ja yhteisöllisessä työtilassa.

Ryhmädynamiikkaa

Patteristo Expressin toimiva kokonaisuus muodostuu meistä kaikista – hommaa luotsaavasta yrittäjäkaksikosta, vierailevista luennoitsijoista, aktivaattoreista, kokemusasiantuntijoista ja erityisen vahvasti mukaan lähtevistä yrittäjistä. Vuorovaikutteisuus ja kokemusten jakaminen vie meitä kaikkia eteenpäin!

Patteristo Express kutsuu sinut mukaan tuotteistamisen kiihdytyskaistalle – tervetuloa mukaan!

Salassapitosopimus

Jokaisen asiakkaamme kanssa sekä asiakkaiden kesken laaditaan salassapitosopimus, (non-disclosure agreement eli NDA). Salassapitosopimus mahdollistaa sisäisen avoimuuden sekä sillä turvataan luottamuksellisen aineiston säilyminen salaisena siten, että tieto tai materiaali ei siirry sopimuksen osapuolilta eteenpäin. Luottamukselliseen tietoon kuuluvat mm. liike- ja yrityssalaisuudet sekä sellainen tieto, jonka laki määrää luottamukselliseksi.

Seuraavat askeleet

Ota yhteyttä, kerro tilanteestasi ja tarpeistasi! Keskustellen selviää, voiko Patteristo Express olla yrityksesi kotipesä ja tarpeidesi mukainen kumppani.

Soita Heikille 040 067 4250

Soita Ainolle 050 347 7557

Voit toki lähettää myös sähköpostia osoitteella
info@patteristo.fi

Tuotteistamiskoulutus

Konseptointi, Design, Ramp Up – siinä Patteristo Expressin yhdessä työstämisen tiivis kiteytys.

Lue lisää

Tilapalvelut

Käytössäsi on moderni yritystila yritystilaa Liperin Ylämyllyllä. Avokonttori, 12-16 työpistettä, neuvottelutilaa, yhteisötilaa, lähellä niin luonto kuin palvelutkin.

Lue lisää

Taustavoimat

Yrittäjäyhteisön sinulle mahdollistavat yrittäjät Heikki Koivurova ja Aino Lampio. Patteristo Expressin kokenut kaksikko on monenlaisten asioiden mahdollistaja.

Lue lisää